Den otevřených sklepů Nosislav - 5. září 2020

05.09.2020 12:00


Kdy: sobota 5. září 2020 od 12:00 do 20:00
Kde: Nosislav
Vinaři z Nosislavi srdečně zvou všechny milovníky vína na Den otevřených sklepů v Nosislavi. Akce se koná v rámci víkendové akce Vinobraní pod hradbami.
 

Předprodej vstupenek:

 

Na co se můžete těšit?

  • na 16 otevřených sklepů
  • výstup můžáků Švarcavan
  • soutěž o láhev vína

Kde je Nosislav?

Zde: mapa
 

Jak se k nám dostanete?

  • Autem: viz. mapa
  • IDOS:
    TAM: z Brna vlakem z Hlavního nádraží: 10:40 hod. přestup na autobus v Židlochovicích (navazuje ihned) doba jízdy 39 min. Zástávka Nosislav, Městečko. Podrobně zde:
    ZPĚT: z Nosislavi zastávka Městečko autobus 20:37 hod. přestup na vlak v Židlochovicích (navazuje ihned), příjezd do Brna 21:19 hod. Je to poslední spoj na Brno. Podrobně zde:
    *Nosislav má 3 autobusové zastávky. Od Brna je první Nosislav Kroužek, ve středu městyse je Nosislav Městečko a na konci obce Nosislav Pod kopcem. Je na vás jakou zastávku si zvolíte pro výstup. Sklepy jsou otevřené napříč celou Nosislaví.
  • Na kole: Nosislaví prochází Velkopavlovická vinařská stezka. Naplánujte si výlet a přijeďte k nám na kole. Trasu najdete zde:

Kde a za kolik zakoupit vstupenku?

Vstupné 500,- Kč zahrnuje skleničku, mapku, plátěnou taštičku a volnou degustaci 5 vzorků u každého vinaře! Vstupenku lze zakoupit téměř ve všech sklepech (bude upřesněno po zhotovení mapy otevřených sklepů). V online předprodeji za 450,- Kč zde: https://wisomm.com. Místo ověření a výdeje vstupenek zakoupených v online předprodeji je stánek před Kulturním domem č.p. 54 = stanoviště 11.

Podívejte se jaká byla atmosféra v předcházejících ročnících otevřených sklepů:

Fotky najdete zde ve fotogalerii.
 

Možnosti noclehu

A co v neděli?

V neděli startuje v 13:30 program Vinobraní pod hradbami.
Můžete navštívit košt místních vín, shlédnout cukrářskou show Martina Beránka, ochutnat místní burčák, pro děti je připraveno divadelní představení.
Od 18:00 pak cimbálová muzika Lália.

 

Mapa otevřených sklepů

(kliknutím zvětšíte)

Plakát

 

Zpět

Kontakt

ČZS Nosislav
Kroužek 428, 691 64 Nosislav, IČ: 71227377

ČZS Nosislav© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode